НОВИЙ ТРЕНД – КВАРТИРА У МАНСАРДІ - Левада

НОВИЙ ТРЕНД – КВАРТИРА У МАНСАРДІ

6Квартири мансардного типу зараз знову входять у моду. Причому покупці обирають житло в мансардних приміщеннях з різних причин. Мансарди приваблюють насамперед творчих людей, які вбачають романтику в проживанні під самим дахом. Інша, більш чисельна категорія серед бажаючих купити квартиру у мансарді – це люди, котрі не можуть дозволити собі придбати нову квартиру, але прагнуть покращити свої житлові умови. Про що ж варто знати тим, хто думає про такий варіант?

Квартира на мансардному поверсі – це самостійне житлове приміщення з окремим входом, санвузлом, кухнею та кімнатами. У більшості сучасних новобудов квартиру на мансардному поверсі можна порівняти з квартирою на останньому поверсі у звичайному будинку, де немає горища або технічного поверху, тобто стеля – це дах. І ось з’являються перші побоювання: чи не протече стеля? Чи не буде захолодно? Не протече і не буде холодно, якщо при будівництві використовуються сучасні та якісні матеріали, а також не порушується технологія будівництва. Саме так це роблять, зокрема, у процесі будівництва «Кварталу Левада» в Івано-Франківську.

Квартира у мансарді, безумовно, має свої переваги. Оскільки мансардна квартира знаходиться на самому верху будівлі, вид з вікон може бути дуже красивим. Зрештою, і сусіди точно не будуть шуміти над головою – просто тому, що їх там немає.

Інший плюс – це незвичний інтер’єр, створений завдяки скошеним стінам і мансардним вікнам. Тому таке житло більше підійде людям творчим, креативним, здатним створювати оригінальні інтер’єри і жити в них. Мансардні квартири дуже приваблюють молодих людей, котрі, як правило, володіють не дуже великою сумою грошей, але великим бажанням жити у власному просторі. Невисока вартість мансарди в даному випадку є основною її перевагою.

Молодим людям навіть подобається незвичайне планування мансарди, проте класичне наповнення квартири – штори, шафи – тут уявити складно. Індивідуальний підхід до меблів тут просто необхідний. Похилий дах зробить дизайн вашого житла оригінальним і створить простір для фантазії.

Тим, хто прагне придбати житло у мансарді в Івано-Франківську, варто звернути увагу на «Квартал Левада».   Адже родзинкою цієї новобудови є великі мансарди з повноцінними панорамними вікнами. Відтак можна за привабливою ціною купити нову квартиру, розташовану в мікрорайоні з насиченою торгівельно-побутовою, транспортною та відпочинковою інфраструктурою. А мальовничі пейзажі, які відкриваються з висоти верхнього поверху, стануть чудовим доповненням комфортності проживання.